Wij zijn de opperste kwaliteit-georiënteerde leverancier voor countertops in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xiamen Smarter Stone Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Marmeren Ijdelheidsbovenkanten voor verkoop
Van goede kwaliteit Marmeren Ijdelheidsbovenkanten voor verkoop
1 juni, 2018; Wij voltooiden enkel onze keuken remodelleren in SF en het bleek groot. Wij moeten Joe voor het helpen van ons met de ontwerp en kleurenselectie danken.

—— Marty C.

Grote ervaring die met Slimmere Steen werken! Ik had een zeer korte chronologie om tot nieuwe keukenkasten en tegenbovenkanten te bouwen opdracht te geven en te installeren. 03/30/2018

—— Leeftijdloze Keuken

5 Dec, 2017 - Deze kerels hebben een grote yard steenresten, en ik kon bijna AL graniet krijgen dat ik voor gootstenen, backsplashes, en venstervensterbanken heb gewenst.

—— Kyrie R.

Wij hebben de Slimmere Steen gebruikt om twee Corian-douches voor ons te bouwen. Zij doen een groot werk! Augustus 2016

—— Jon G.

Wij konden niet meer met het werk worden tevredengesteld door het Slimmere Steenteam dat wordt gedaan. Joe kon niet vriendschappelijker, nuttig, en aandachtig geweest zijn. --26 April 2016

—— Lauren S.

Ik ben online Chatten Nu

Xiamen Smarter Stone Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Xiamen Smarter Stone Co., Ltd. Xiamen Smarter Stone Co., Ltd. Xiamen Smarter Stone Co., Ltd. Xiamen Smarter Stone Co., Ltd. Xiamen Smarter Stone Co., Ltd. Xiamen Smarter Stone Co., Ltd. Xiamen Smarter Stone Co., Ltd. Xiamen Smarter Stone Co., Ltd.
Professional Inspection Drilling sink hole Showroom Company Office Sales Team Exhibitions Granite Slab Package

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : SMT
Jaarlijkse omzet : 4000000-10000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 80% - 90%

Co. van de Xiamen is Slimmer Steen, Ltd toegewijd aan het verlenen van superieure kwaliteitsproducten en de diensten voor globale klanten sinds itisstichting in 2005. Het de optie en vertrouwen van de klanten zijn de belangrijkste macht die ons motiveren die zich vooruit bewegen. Wij zullen van de schoonheid van natuursteen met more and more klanten met de globaliseringsvisie en de innovatieve geest blijven in de nabije toekomst genieten.

 

Heeft de Xiamen Slimmere Steen zich tot een conglomarative onderneming van de de dienst synthetische buitenlandse handel met inbegrip van ontwikkeling, productie, internationale handel, logistiek, verzekering onder de grote inspanning van Slimmere Mensen met 10 jaar bedrijvig ontwikkeld.

 

Momenteel, omvat het producten gamma van de Slimmere Steen van Xiamen keukencountertop, de bovenkant van de badijdelheid, kwartscountertop, marmeren mozaïeken, gootstenen, landschap & de bouw steen, enz. Het bedrijf bevordert producten en de diensten met hoogst-efficiency, innovatie en klant-centric filosofie. Wij hebben reeds vele klanten in Amerika, Zuidoost-Azië, Europa, Oceanië en veel andere landen rond de wereld.

 

De slimmere Mensen zullen blijven leverend grote inspanningen, en een uitstekende basis van de productenleverancier op professionalisme en geloof ernaar streven te worden.

Contactgegevens
Xiamen Smarter Stone Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Joe

Tel.: 86-592-5573928

Fax: 86-592-6016197

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)